Avui tancat 938930302
Temps de lectura 1 min.

A l'estiu, a tots ens agrada gaudir del sol i passem la majoria del temps a l'aire lliure aprofitant les hores de llum i el bon temps. Però, quan ho facis, no oblidis que la teva pell té memòria i acumula els efectes nocius del sol.

A més de causar l'envelliment prematur de la pell, dolor i malestar, la conseqüència més greu pot ser el càncer de pell i, una cosa tan senzilla com utilitzar un fotoprotector, pot ser vital per prevenir aquestes patologies.

COM ESCOLLIR EL FOTOPROTECTOR ADEQUAT

Per escollir el fotoprotector adequat per a tu, tingues en compte diversos aspectes. Pensa per a quina part del cos el necessites, si és per a la cara o el cos. Hi ha textures i formats que faciliten la seva aplicació com són els esprais i els aerosols. En canvi, per a la cara tens formats amb textures més lleugeres, fins i tot amb color.

Un factor també important és el teu tipus de pell. Hi ha diferents formulacions en funció de les seves característiques, per exemple, amb tendència acneica, seca, propensa a patir herpes, etc.

I les activitats que realitzaràs al sol, com ara fer esport o anar a la platja. Segons això, podràs trobar fotoprotectors resistents a la suor, aigua, etc. Així com els ingredients que contenen: n'hi ha d'orgànics i minerals, específics per a raigs UVB, per a UVA, IR, llum blava...

I sobretot, quan escullis el teu fotoprotector, consulta amb el teu farmacèutic quin és el més apropiat en el teu cas i segueix el seu consell!

Los 10 must para proteger tu piel

ELS 10 MUST PER PROTEGIR LA TEVA PELL I GAUDIR DEL SOL

Aquest estiu, no et deixis la pell gaudint del sol. Segueix aquestes recomanacions i protegeix-la sempre.

  1. Evita l'exposició solar a les hores centrals del dia.
  2. Utilitza un fotoprotector adequat.
  3. L'ombra és la teva millor aliada.
  4. Protegeix-te també durant els desplaçaments: si et mous caminant, amb bici, amb cotxe...
  5. Consulta els índexs ultra violats (UVA) abans de sortir de casa.
  6. Utilitza ulleres de sol homologades per evitar danys oculars.
  7. Protegeix-te la pell amb roba adequada i no oblidis fer servir barrets i gorres.
  8. Educa els més petits i els més grans sobre la importància de fotoprotegir-se i hidratar-se durant els dies de més calor.
  9. No baixis la guàrdia després de l'estiu, la fotoprotecció és important tot l'any, sobretot en àrees del Mediterrani
  10. Evita les sales de bronzejat. Segons l'OMS, el bronzejat artificial mitjançant raigs UVA amb fins estètics augmenta el risc de patir càncer de pell.